Vælg en side

Proteinpulver sødet med stevia, er meget sundt da stevia ikke får dit blodsukker til at falde og er derfor 100 % safe for diabetics og desuden så feder det heller ikke derfor syntes jeg du skulle købe noget proteinpulver som er sødet med stevia så får du 100 % sikkert store muller selv hvis du er diabetiker så derfor syntes jeg du skulle købe noget proteinpulver som er sødet med stevia også kaldet steviol du har helt sikkert nok set funone stevia reklamen på TV.

Her fremhæves alle stevias gode egenskaber som et 1 kalorie pr. 100 ml sødestof og så slipper du samtidig med det for at bekymre dig om du får aspartam i dit proteinpulver og aspartam er jo en meget, meget usund måde at søde på derfor syntes jeg helt klart at du skulle bestille dit proteinpulver fra ovenstående link så slipper du også for bekymringer om at betale for meget for noget crap proteinpulver som har den forkerte aminosyre sammensætning og er sødet med den rene gift som meget af det kinesiske og amerikanske proteinpulver er og samtidig med det så sikrer du dig at du ikke bliver det man kalder en profit driver for den farmacutiske industri eller sagt på dansk at du ikke bliver en livslang kunde som kommer til at betale mere end en million kroner til medicinal indsutrien.

Så derfor er min bøn til dig i hvert fald udvis omtanke og bestil dit proteinpulver så du ikke ender med at forhøje prisen på mine aktier 🙂 hehe just kidding jeg har ingen aktier i medicinal firmaer i hvert fald. Men jeg syntes du skulle bestille dit proteinpulver i dag så du slipper for den bekymring i hvert fald. Bestil nu bare det proteinpulver fra en leverandør du stoler på.

Du kan læse meget mere om proteinpulver her.