Der snakkes meget om iværksætteri for tiden, og her er det værd at nævne ViolaSky. ViolaSKy er et dansk lingeri mærke stiftet i 2004 af Sonja Wolffbrandt. I begyndelsen var det en lille butik i Hyskenstræde, hvor der blev designet og solgt lingeri, indtil hun valgte at lukke butikken i 2008 pga. af finanskrisen. Efter et hjertetilfælde og en efterfølgende personlig ransagning af hvad hun ville med sit liv, genopstod ViolaSky i 2012 som online shop.

Skiftet fra butik til online virksomhed en omvæltning, men Sonja fortæller at  “Jeg har efterhånden fået styr på det tekniske, og det er faktisk blevet interessant at arbejde med”.

Grunden til Violasky’s success ligger i, udover hårdt arbejde og en passion for lingeri design, at produkterne er af høj kvalitet. Ydermere at designet er unikt i forhold til det gængse lingeri, som man ser fra main stream lingeri mærkerne. Siden starten har Sonja været inspireret af vintage, specielt lingeri fra 50érne, og indenfor denne niche var der et tomrum som ingen i Danmark fyldte ud.

Lingeri
Lingeri

“I dag sælges ViolaSky i flere lande Europæiske lande, og vi forventer at fordoble antallet af lande i løbet af de næste 3 år” fortæller Sonja Wolffbrandt

Når man mærker silkekvaliteten og ser hvor stilrent designet er, så kan man godt forstå, at piger med sans for kvalitet, og mænd der vil forkæle deres partner vælger lingeri fra violasky.

Se de flotte kollektioner på www.violasky.dk

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *