At have sine knive liggende i en skuffe sammen med alle de andre køkkenredskaber gør dine knive sløve. Og hvis de ligger der længe nok går de i stykker. Beskyt dine knive så de holder længere.

En knivblok er det bedste og pæneste valg

For at dine knive skal holde deres skarphed er det bedste valg helt klart at anvende en knivblok. Knivblokken afholder dine knive fra at blive sløve, og du vil derfor altid kunne bruge dine knive direkte, uden at skulle slibe dem inden brug. Og ikke nok med at dine knive forbliver skarpe, så ser det også godt ud. Der er et stort udvalg at forskellige smukke blokke, så du kan vælge lige netop den der passer ind i jeres køkken. Der findes naturligvis den traditionelle firkantede blok med plads til 4 knive. Derudover finder nu en ny og innovativ rund model. Den kommer i diverse farver og materialer. Slutteligt præsenteres den klassiske væghængte model nu i et bordformat, hvor knivene nu ikke kun er et redskab, men også betragtes som udsmykning i køkkenet.

Fy styr på krydderierne

Hvis der er noget som roder i skufferne, så er det krydderier. Hvad enten det er de ”normale” runde glas, eller de billigere modeller i pose, så roder de. Men ved at købe et sortiment af krydderiglas, kan du få styr på krydderiskuffen. De kommer i glasmodeller der gør det let at genkende alle dine krydderier. Desuden er de designet i en så bred model, at der på låget er plads til at sætte en label med navn på. Dette vil gøre madlavningen nem og sjov i hverdagen. Disse glas kan sågar stå fremme på hylderne, da de også vil bringe noget liv og farve ind i køkkenet. Gør dit køkken smukt i dag.

 

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *