Sådan klarer du vinteren i stalden

Hvis du er en rigtig hestepige, ved du helt sikkert allerede hvor koldt det er at være ridepige om vinteren. De mange kolde timer i stalden og på hesten kan virkelig trække tænder ud. 

Køb et par vinter ridebukser

Et par vinter ridebukser er lavet af noget andet materiale end normale ridebukser er. Tit vil de være vandafvisende og med en form for fleece. Det betyder altså, at man nemt kan holde varmen i stalden, men også på skridtturene gennem snelandskabet. 

Ligesom normale ridebukser vil vinter ridebukserne også have et godt greb ved inderlårene og ned til knæene. Men man kan få mange forskellige slags. For eksempel er nogle jo forret med fleece, hvilket sørger for, at man konstant er dejlig varm. Andre er lavet i et termomateriale. Den ene er ikke nødvendigvis bedre end den anden – det kommer meget an på hvad man selv er til. 

Det er ikke nok bare at købe et par overtræksbukser til de kolde vintermåneder. Overtræksbukser vil nok holde en varm i stalden, men de vil ikke være særlig rare at ride med. Selvom man nemmere holder varmen, når man sidder i sadlen, kan det altså stadig godt blive rigtig koldt. Derfor er det bedst at investere i et par vinter ridebukser i stedet for at prøve at klare sig igennem vinteren med ens normale bukser. 

Det skal du ellers bruge

Det er selvfølgelig ikke nok kun at have vinter ridebukser, når man begår sig så meget udenfor. 

Det en rigtig god idé at prøve at finde nogle varme handsker, som stadig har et greb. Det kan nemlig hurtigt blive meget koldt for hænder, når man er ude at ride, hvis man ikke har nogle gode handsker.

Her kan også tilføjes en dejlig varm hue, som man kan have på samtidig med ridehjelmen.

Hvis du er en rigtig hestepige, ved du helt sikkert allerede hvor koldt det er at være ridepige om vinteren. De mange kolde timer i stalden og på hesten kan virkelig trække tænder ud.  Køb et par vinter ridebukser Et par vinter ridebukser er lavet af noget andet materiale end normale ridebukser er. Tit vil de være…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.