For ikke så lang tid siden var jeg en tur nede og spise i på en restaurant i Kødbyen sammen med en ven.

Massevis af mennesker passerede mig hele tiden på elektrisk løbehjul og vejene var overrendt med motoriserede køretøjer fx el cykler, elektriske skateboards og elektriske løbehjul. Først blev jeg lidt forskræmt og vidste ikke helt hvad de her ting gik ud på og hvorfor det var sådan! Hvordan kunne de have råd til at købe de her nye el løbehjul, og var løbehjulene overhovedet til at at køre på.

De flest løbehjul der kom forbi mig hed enten Circ, Voi, eller Lime. Måske skulle jeg selv prøve disse løbehjul, tænkte jeg så. Jeg fandt faktisk ret nemt et program på min mobil som kunne give adgang til nogle af de her el-løbehjul. Og rigtig nok man kunne benytte en rabatkode. Online kunne jeg ved at søge finde en bonuskode til Lime, som var den app eller det software jeg havde installeret.

Efter lidt indtasten fungerede det og så kørte jeg rundt i København på et motoriseret løbehjul uden at betale en eneste krone, da kampagnekoden virkede fint. Der hvor jeg fandt en oversigt over rabatkoder, der var der også en del andre interessante kampagnekoder som man kunne anvende. Det er nok ikke den transportmåde jeg vil bruge til daglig, men på ture til København downtown kan det stærkt anbefales!

De små pus vil gerne være med

Hvorfor børn iskal holdes væk fra de her sjove nyskabelser er mig en gåde! Noget af det bedste ved at have sin familie er at vi kan bruge hinanden på en god måde! Dog så skal det lille pus være godt pakket ind og jeg skal sørge for at han holder varmen i sin forede dragt og godt tucket ind med varme tørklæder. Om det lille pus så skal afprøve et airboard eller et motoriserede løbehjul er helt op til barnet selv. Men i hvert så irriterer det mig lidt, at man ikke lejer airboards på samme facon som med el løbehjul. Indtil den tid hvor vi kan leje må vi købe og her har du en testsider der undersøger segboards, der burde være tilstrækkelig til at køre lidt rundt i baggården! Hvis du ikke gider at lave det elektroniske, så kan du jo altid ændre dit fokus 180 grader og lave en sæbekassevogn. Det er faktisk ikke så svært, alt du skal bruge er understellet fra en barnevogn med alle hjulene stadig monteret, nogle træplader eller lignende til at bedække sæbekassevognen, søm og skruer, nå ja og selvfølgelig noget at styre med. Hvis det kan være til inspiration, så var det sådan at da vi byggede egen sæbekassevogn benyttede vi faktisk en rund metal plade fra min gamle squat rack, der akkurat kunne fungere perfekt som en type styrefunktion til sæbekassevognen.

Så hvad skal det være – segboard, elektrisk løbehjul eller sæbekassevognen!

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *