Pas på dine øjne

At spille meget videospil kan faktisk være skadeligt for dig. Nu snakkes der ikke ved den klassiske, du burde lave noget andet i stedet måde. Eller at det kan have negative konsekvenser for dit mentale helbred eller noget i den dur. Alt det må klogere hoveder diskutere og du selv bedømme. Nej, her snakkes der så simpelt om, at kigge ind i en skærm for lang tid ad gangen, kan være skadeligt for dine øjne. Så hvad gør man så ved det, uden at man skal skære ned på gaming timerne? Man får sig nogle lækre gamer briller selvfølgelig!

Gamer briller kan redde dine øjne og din fremtid

Den er ikke helt forkert. Ved at du får dig nogle lækre gamer briller, så kan du hjælpe dine øjne fra at blive udsat for det værste. Du vil vel gerne have dem i fremtiden også, så du kan blive ved med at game langt ud i dit liv? Den måde de hjælper på er ligesom solbriller mod solen. Først og fremmest tilføjer den et lag imellem skærmen og dine øjne. Derefter så er de også designet til at kunne modstå UV strålerne, så de ikke går ind i dine øjne og ødelægger noget.

Det bedste ved gamer briller, er bare hvor coole de ser. Hvem har ikke lyst til at gå rundt med solbriller indenfor? Det har du nu en god grund til at gøre, i stedet for at virke som ham den sære. Så skal du selvfølgelig være klar over, at de selvfølgelig ikke fungere ligesom solbriller. Du kan hverken bruge dem mod solen, og de gør heller ikke dine omgivelser mørkere rundt omkring dig. Så du kan sagtens bruge dem indenfor, uden at de ødelægger noget ved oplevelsen. De hindrer ikke dine gamer evner. Tværtimod burde de gøre det modsatte!

At spille meget videospil kan faktisk være skadeligt for dig. Nu snakkes der ikke ved den klassiske, du burde lave noget andet i stedet måde. Eller at det kan have negative konsekvenser for dit mentale helbred eller noget i den dur. Alt det må klogere hoveder diskutere og du selv bedømme. Nej, her snakkes der…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.