Rigtig mange danskere smutter hver dag ud ad døren og hen på deres arbejdsplads, hvor de i flere timer af gangen sidder på et kontor og udfører deres arbejde. Netop fordi vi tilbringer så store dele af vores liv på et kontor, så er det også vigtigt, at vi har det rart på kontoret og at vi passer godt på os selv og vores behov.

Læs med her og se hvordan et simpelt hæve sænkebord kan være et positivt indspark i dit kontormiljø.

Godt med bevægelse

Det er ikke sundt for kroppen, at vi sidder stille foran en pc i flere timer ad gangen. Det er vi simpelthen ikke skabt til og det handler derfor om at få så meget rørelse og motion lagt ind i hverdagen på kontoret, når vi befinder der. Det kan vi blandt andet gøre med et hæve sænkebord.

Det er svært at ændre det faktum, at vi må udføre vores arbejde foran en skærm. Men vi kan med et hæve sænkebord i det mindst tilpasse bordet så det passer bedre til vores kropsstørrelse. Vi er ikke bygget ens og vores overkroppe er for eksempel ikke lige lange. Med et hæve sænkebord kan du installere bordet til lige den længde du har brug for.

Med et hæve sænkebord kan du samtidig komme lidt op at stå nu og da, hvilket også er meget sund for kroppen og blodcirkulation. Jo mere rørelse du kan få i kroppen i løbet af dagen, jo bedre for kroppen og humøret.

Klik her for at se hvordan du får fat i et hæve sænkebord. Det er nemt nok i dag at kunne bestille et hæve sænkebord på nettet og få det sendt direkte hjem til én eller om til kontoret. Spørg eventuelt din chef om han eller hun vil være med til at finansiere købet.

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *