Hardware as a service

Hvis du har brug for hardware i din virksomhed, har du også brug for kyndig vejledning om, hvad du skal købe. Når det nødvendige hardware så er købt, har du også brug for at vide, hvor du skal henvende dig, hvis du oplever problemer med driften. Derfor har du mulighed for at købe hardware as a service. Her hjælper et eksternt firma dig med hele processen omkring indkøb, opsætning og drift af hardware.

Hardware på abonnement

Når du lader et eksternt firma hjælpe dig med din hardware, kan du undgå at skulle investere i nyt udstyr. I stedet er udstyret en del af en samlet abonnementsløsning. Med i abonnementet er også overvågning og reparation af samme hardware. Det giverdig mulighed for at vide præcis hvor mange penge, du skal afsætte til hardware.

Få nyt hardware, når tiden er inde

Al hardware har en udløbsdato. Enten fordi at det går i stykker, eller fordi at det skal opdateres. Det er typisk en dyr investering, når du skal have moderniseret alt dit hardware. Når du i stedet vælger at have hardware på abonnement, er moderniseringen i stedet med i prisen. Det betyder, at du ikke selv skal ud og købe nyt udstyr på noget tidspunkt. I stedet leverer jeres samarbejdspartner nyt udstyr, når I har brug for det.

Få kyndig overvågning

Når du køber udstyr på abonnement, er der som nævnt også overvågning med i prisen. Jeres samarbejdspartner vil monitorere udstyret, så I er sikre på, at udstyret altid fungerer upåklageligt. Skulle det ske, at jeres system går ned, sørger udlejningsfirmaet for, at det lynhurtigt er oppe at køre igen. Enten ved at reparere udstyret eller ved at udskifte det med nye dele.

Alt er inkluderet i prisen

Når du vælger hardware as a service er alle udgifter inkluderet i den samlede pris. Det eneste du selv skal betale for, er de eventuelle omkostninger, som du måtte have, når du selv indleverer udstyr til udlejningsfirmaet.

Hvis du har brug for hardware i din virksomhed, har du også brug for kyndig vejledning om, hvad du skal købe. Når det nødvendige hardware så er købt, har du også brug for at vide, hvor du skal henvende dig, hvis du oplever problemer med driften. Derfor har du mulighed for at købe hardware as…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.