Du kan få hair extensions til mange forskellige priser. Når det er extensions man taler om, er det ikke nødvendigvis de steder hvor de tager de højste priser, man får de bedste extensions, slet ikke. Billige extensions behøver ikke at betyde dårlige extensions. Der er flere forskellige grunde til dette.

En af grundende til de forskellige priser er indkøbsprisen på håret der bliver brugt til hair extensions, men det er ikke hovedgrunden, men det kommer vi tilbage til senere.

Forskellen i pris på håret ligger i hvilken kvalitet det har, og om det er ægte hår. Der bliver både brugt syntetisk hår og hår fra dyr til hår ekstensions. Men ægte menneskehår er langt det foretrukne.

Syntetisk hår er for det meste fravalgt fordi, selvom de er blevet meget dygtige til at lave virkelighedstro syntetisk hår er det muligt at mærke forskel. Det samme gør sig gældende med dyrehår, man kan få dyrehår der føles ligesom menneske hår problemet er at det ikke er særligt langt.

Hele ideen med hair extension er at få langt hår, så hvis man skal bruge dyre hår skal det være langt, og hvis dyrehår er langt er det meget kraftigere end menneskehår.

Hestehaler har en længde der kan bruges, men udover at man nemt kan mærke at det ikke er menneskehår, så er der nok heller ikke mange piger der har lyst til at have hestehår på hovedet, selv om man kan sige at det giver frisuren ”hestehaler” en mere ægte betydning. Så ægte menneskehår er at foretrække, og det er dyre end alternativerne.

Den største grund til prisforskellen på hair extensions er nok den tid der skal bruges til at sætte dem på. En dygtig extensions frisør kan sætte fuld extensions på, på ca.45 minutter til en time, hvor imod en ikke så øvet frisør nemt bruger flere timer på samme opgave. Det siger sig selv at det er en stor grund til prisforskel. Du finder en af danmarks populæreste extension frisører her

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *