Vælg en side

Jeg tør godt vædde med alle jer derude om, at når den nye iPhone 6 kommer på markedet, at der så også vil være en større krig om den, end der nogensinde før har været. Det er altså helt sikkert, at du ikke kan undgå at blive glad for den. Det er helt sikkert, at den nye iPhone 6 eller måske iPhone Air, som der også er nogle der snakker om, at den kommer til at hedde, virkeligt kommer til at tage alle med storm. Jeg ved altså, at når jeg først har set den nye iPhone 6 pris, at det så også kommer til at ryste mig. Alligevel er jeg dog så sikker på, at det nok skal komme til at gå for os alle sammen. Der er jo slet ingen tvivl om, at når det først er gået op for os alle sammen, at man så simpelthen heller ikke kan undgå at regne ud, hvad der rent faktisk lige kommer til at ske for os alle sammen. Jeg er sådan set virkeligt bare glad for, at dette rent faktisk er muligt for mig. Det er altså muligt for mig, at kunne have råd til den nye iPhone 6 uanset hvad prisen er.

God pris på iPhone 6

Jeg er dog sikker på, at Apple denne gang har sørget for, at det kommer til at være en god iPhone 6 pris, og jeg kan slet ikke se andre muligheder end denne. Det ville i hvert fald være fedt, og der er jo slet ingen tvivl om, at det endnu ikke er for sent, for alle jer derude, at begynde at spare op til den nye iPhone 6. Det kommer dog nok til at skulle gå en smule stærkt. Alligevel er jeg dog sikker på, at det før eller siden nok skal lykkedes for jer.